28.8.2023. 16:13
0
Učinimo lijepa sjećanja na prvi dan škole mogućim: Pokloni za prvačiće Raiffeisen zaposlenika
Raiffeisen banka prepoznaje važnost trenutaka koji se pamte cijeli život. Polazak u prvi razred predstavlja jedan takav trenutak u životu svakog djeteta, ali i roditelja.
Osim što predstavlja početak formalnog obrazovanja, otvara i vrata novim avanturama, spoznajama i prijateljstvima. Za roditelje je ovaj trenutak povezan sa radošću, ponosom ali i nešto sjete jer dijete tako brzo raste.

Upravo iz tog razloga je Raiffeisen banka je odlučila biti dio ovog posebnog događaja i podijeliti radost sa kolegama i obezbijediti ruksake sa školskim priborom za 65 najmlađih članova Raiffeisen porodice koji kreću u prvi razred osnovne škole, a prvog dana nove školske godine roditeljima prvačića omogućiti dan plaćenog odsustva. 

Ovo plaćeno odsustvo omogućit će roditeljima da obilježe poseban trenutak ispraćaja svoje djece za prvi dan škole.

Raiffeisen tim svim školarcima želi uspješan početak nove školske godine. Učinimo lijepa sjećanja na prvi dan škole mogućim.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.