30.8.2023. 22:06
0
Kasumović: Uzunović se po treći put prodao, da ima morala vratio bi mandat
Gradonačelnik Zenice i predsjednik stranke BHI-KF Fuad Kasumović oglasio se na društvenim mrežama nakon što je zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Kenan Uzunović postao dio stranke "Snaga naroda".

Kasumović ističe da je Uzunović sve dobio od BHI-KF i da se po treći put prodao.

- Kenan Uzunović, koji je u ime BHI-KF dobio mjesto dopredsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, nakon izdaje BHI-KF, potom prelaska u NES i naplaćivanja pomenutog prelaska, trenutno je prešao u Snagu naroda i zajedno sa Ramom Isakom sada su napravili trojku koja je ključna u Federaciji. Zaboravio je “moralni” da nije on osvojio mandat nego moja stranka i moje ime.

Shodno tome, da ima imalo morala vratio bi mandat, ne bi vršio ucjene na Federaciji zbog svega navedenog, sve što sam dogovorio sa Vladom FBIH da se Zenici pomogne postaje upitno jer naprijed navedeni idu na lični interes, nikako na interes građana. Na sastanku su mi lideri stranaka NIP-a, SDP-a i Naše stranke kazali i to kako ne stoje iza rušenja većine u ZDK. Potvrdili su mi i to da neće primati “papke” preletače koje su kupili Omer Škaljo, Kenan Uzunović i Ramo Isak - naveo je.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.