15.9.2023. 22:12
0
Poslušajte kako SNSD-ov načelnik gnusno vrijeđa novinare zbog objavljenog članka
FOTO: Ilustracija
Milan Kovač, SNSD-ov načelnik Šipova, sramotno je izvrijeđao novinara Haruna Dinarevića i novinarku Alenu Beširević zbog objavljene priče o Šumama Republike Srpske.

Zasmetalo je Kovaču to što novinari nisu "njega saslušali". U telefonskom razgovoru sa novinarom mu je to rekao, a novinar mu je odgovorio kako njega nije bilo tu kada su on i njegova kolegica radili priču.



- Nije meni sada to problelm nego što mi nisu stavio sliku. Trebao si doći da sulikaš, pa kada imaš vremena da dođeš ti ili ta kolgica da mi popu***e k***c. Ako ti je mrsko u kancelariji možeš na terasi, ako je tebi mrsko pošalji nju. A zvat ću ti ovog on ima veći k***c. Imam jednog koji j**e takve kao što si ti, ako hoćeš ako si u geju, rekao je sramotni Kovač.

Na kraju je novinara upitao da li je sve snimio i hoće li to objaviti, na šta mu je on potvrdno odgovorio.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.