5.11.2023. 13:48
2
Direktor KJKP Tržnice-Pijace o požaru na Kvadrantu: Navodno se neko od radnika grijao na plinsku grijalicu. Požar je zahvatio nekoliko boksova
U sarajevskoj pijaci Kvadrant u naselju otoka izbio je veliki požar.

Direktor KJKP Tržnice-Pijace Jasmin Terović kazao je za Raport kakvo je stanje na terenu.

"Prema prvim informacijama požar je zahvatio nekoliko boksova, tri ili četiri. Nema informacija da je iko povrijeđen, navodno se neko od radnika grijao na neku plinsku grijalicu, ali više informacija će biti poznato poslije. Ne znamo još ništa o štetama, sve zavisi o tome koja i kakva se roba prodavala", kazao je Terović isti medij.

Iznad Otoke se nadvio gusti crni dim, a jak vjetar koji danas puše u Sarajevu otežava posao vatrogascima.

(Ajdin B.)
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.