19.5.2024. 20:44
0
Fener pobijedio Galatu i odgodio im titulu, utakmicu obilježili sukobi fudbalera
Fenerbahče je u pretposljednjem kolu turske Superlige, kao gost, u velikom derbiju pobijedio Galatasaray sa 1:0.

Utakmicu su obilježili brojni neredi prije i poslije utakmice. Prvo su se, prije samog derbija, sukobili igrači Galate i Fenera, potom je utakmicu obilježilo nekoliko oštrih startova, crveni karton i gol Soyuncua za pobjedu, ali i dosta bolja igra gostiju sa Sukru Saracoglua.

Ipak, drami nije bilo kraja. Nakon okončanja utakmice, nastavila se prepirka među fudbalerima obje ekipe, a potom su igrači Fenerbahčea uzvratili navijačima Galate provocirajući ih.

Galatasaray i dalje ima ogromnu šansu da bude prvak Turske, jer im je u posljednjem kolu i dalje dovoljan samo bod za titulu, ali su im igrači Fenera itekako pokvarili današnje slavlje.

Fenerbahče sada ima matematičku šansu da osvoji titulu, dok Galati treba samo bod za novu titulu.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.