9.11.2023. 13:16
1
U Sarajevu kod Suda BiH kuće počele propadati: Iskopali temelje za zgradu i aktivirali klizište. Osim toga, nema vode tri dana jer je pukla glavna vodovodna cijev
FOTO: Oslobođenje
Kod Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu gradi se nova stambena zgrada, a područje na kojem je gradnja planirana okruženo je kućama.

Tokom iskopavanja zemlje za izgradnju temelja obližnje kuće na adresi Kraljice Jelene počele su da propadaju, što je na ovom terenu aktiviralo klizište.

image
FOTO: Oslobođenje

Osim toga, prilikom izvođenja radova pukla je glavna vodovodna cijev što je izazvalo obustavu snabdijevanja vodom koja traje već tri dana. Naime, ljudi koji žive u ovim kućama ne žele da daju izjave jer se boje, a istovremeno su ogorčeni jer im se niko od nadležnih ne javlja, piše Oslobođenje.

image
FOTO: Oslobođenje

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.