8.12.2023. 17:59
0
Sebija Izetbegović potpisala novi ugovor: Ostaje na KCUS-u i počinje sa radom kada se vrati sa bolovanja
I dok traju provjere da li je Sebija Izetbegović napala radnika obezbjeđenja na KCUS-u, što će utvrditi posebna istraga, "Avaz" saznaje da je bivša direktorica ova medicinske ustanove prihvatila prijedlog novog direktora Alena Pilava da ostane uposlenica Kliničkog centra.

Naime, Sebija Izetbegović danas je potpisala novi ugovor kojim ostaje raditi u KCUS-u, na odjelu Ginekologije i akušerstva.

Podsjećamo, v.d direktor KCUS-a Pilav je nedavno gostujući na jednoj televiziji kazao da je Sebiji Izetbegović ponuđeno novo radno mjesto u ovoj zdravstvenoj ustanovi te da će se ona pitati da li ga prihvata.

Pilav je objasnio da oduzete titule i zvanja ne ometaju rad Sebije Izetbegović kao specijaliste ginekologije.

– Ima validnu specijalizaciju i subspecijalizaciju – naveo je.

Izetbegović će početi s radom kada se vrati sa bolovanja.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.