17.12.2023. 22:01
0
Muškarca iz BiH udario voz u Italiji, preminuo na licu mjeta
FOTO: ilustracija
Prava drama odigrala se jučer u italijanskom mjestu Latizana nakon što je pronađeno tijelo muškarca kojeg je pregazio regionalni voz, koji je saobraćao na relaciji Trst – Venecija.
Naime, kako prenose italijanski mediji, daljom istragom utvrđeno je da je riječ o muškarcu iz Bosne i Hercegovine, starom 62 godine, koji je imao prijavljeno boravište u Đenovi.

Do nesreće je došlo u mjestu Latizana, tačnije na mostu koji vodi preko rijeke Taljamento.

Kako je došlo do toga da regionalni voz udari čovjeka još uvijek nije poznato, ali nije isključeno da je riječ o tragičnom slučaju. Istragu o nesreći preuzeo je Polfer, odjeljenje italijanske policije koje se bavi željezničkim saobraćajem.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.