4.1.2024. 15:22
1
Lijepe vijesti: Lana Pudar dobila ključeve stana u Sarajevu
Najboljoj bh. plivačici, Lani Pudar (17), uručeni su ključevi stana u Sarajevu, koji je dobila na zakup od Općine Centar.

S obzirom na to da Lana Pudar ostvaruje izuzetne rezultate na međunarodnim, evropskim i svjetskim plivačkim takmičenjima iz oblasti sporta, općinski vijećnici su podržali ovu odluku kojom se daje u zakup stan, površine 74 metra kvadratna, na pomenutoj adresi po povoljnim uslovima.

Porodica Pudar uputila je zahtjev Komisiji Općinskog vijeća za poslove iz stambene oblasti.

Komisija je, na 51. sjednici održanoj 29. maja ove godine, ustanovila da imenovana ispunjava uslove propisane Odlukom o zakupu stanova Općine Centar Sarajevo  s obzirom na to da ostvaruje izuzetne rezultate u oblasti sporta na međunarodnim i svjetskim takmičenjima.

Članovi Komisije su jednoglasno usvojili zaključak kojim se utvrđuje prijedlog da se Lani Pudar stan dodijeli u zakup.

(Ajdin B.)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.