18.1.2024. 11:13
0
Vlada KS i RAD jačaju infrastrukturu: Stižu li unapređenja u komunalnim uslugama?
FOTO: VLADA KS
Ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Bojan Bošnjak sa saradnicima boravio je juče u radnoj posjeti Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću RAD.

Kako je istaknuto prilikom posjete, opredjeljenje ove Vlade KS kroz Budžet Kantona za ovu godinu jesu snažnija komunalna preduzeća u okviru kojih je i KJKP RAD.

Kada su u pitanju planovi i budžetiranje za ovu godinu, definirane su i usaglašene aktivnosti koje garantiraju dodatno unapređenje poslovanja ovog preduzeća.

S tim u vezi, iskorištena je prilika da delegacije prisustvuju isporuci dva nova vozila za potrebe svakodnevnih aktivnosti KJKP RAD.

Na ovome se neće stati, s obzirom na to da je akcent stavljen na još veće jačanje kapaciteta kako u radnoj snazi, tako i na obnovi neophodne mehanizacije ovog preduzeća.

Unapređenje komunalne infrastrukture u Kantonu Sarajevo je konstantna zadaća. Obje strane su izrazile spremnost za rješavanje dugoročnih problema.

(Aldin B.)

KJKP RAD
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.