5.2.2024. 16:13
0
Poznat datum ročišta Milošu Lukiću pred Sudom BiH
Pred Sudom Bosne i Hercegovine za 13. februar zakazano je ročište u predmetu protiv vršioca dužnosti direktora "Službenog glasnika" Republike Srpske Miloša Lukića zbog nepoštivanja odluka visokog predstavnika u BiH, Christiana Schmidta.

Sudija u ovom predmetu je Sena Uzunović, koja je zamijenila sudiju Mirsada Striku, a ročište je zakazano za 13.00 časova, objavljeno je na zvaničnoj stranici Suda BiH.

Postupak protiv Lukića, podsjetimo, odvojen je od postupka koji se pred Sudom BiH vodi protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, na ročištu 17. januara.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.