12.2.2024. 9:40
0
Stijena pala na put u Foči i udarila od kamion: Vozač pukom srećom ostao nepovrijeđen
Jutros je na magistralnom putu Sarajevo-Foča stijena pala na cestu i tom prilikom oštetila teretno vozilo. Pukom srećom, vozač je ostao nepovrijeđen.

Svjetlana Govedarica iz Policijske uprave Foča za N1 je kazala da se na ovom putnom pravcu saobraćaj trenutno odvija naizmjenično dok traje uklanjanje stijene.

“U 7:55 sati na magistralnom putu Foča- Sarajeva stijena je pala sa okolnog brda te je pričinjena šteta na teretnom vozilu. Patrola saobraćajne policije naizmjenično reguliše saobraćaj dok traje uklanjanje stijene”, kazala je Govedarica.

Na kraju je dodala da se normalizacija saobraćaja očekuje tokom dana.

 
Foča
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.