27.2.2024. 19:19
1
Žestoka rasprava lidera "Trojke" i Dodika ispred zgrade HDZ-a nakon sastanka u Mostaru
FOTO: Avaz
U prostorijama HDZ-a u Mostaru danas je održan sastanak stranaka koalicije na državnom nivou.

Sastanku su prisustvovali predsjednici stranaka, Elmedin Konaković, Edin Forto, Nermin Nikšić, Milorad Dodik, Dragan Čović, Nenad Stevandić, ali i brojne delegacije.

Nakon sastanka i press konferencije, "pregovori" su nastavljeni ispred zgrade HDZ-a između stranaka trojke i Dodika. U razgovoru su učestvovali Aljoša Čampara, Denis Zvizdić, Elmedin Konaković, Edin Forto i Milorad Dodik.

Iako novinari nisu mogli da čuju o čemu je zaista riječ, dalo se zaključiti da je rasprava bila oštra. 

Podsjećamo, kako je lider HDZ-a Dragan Čović rekao, danas nije postignut dogovor o tri ključna EU zakona. Također, lider SNSD-a Milorad Dodik je rekao da "ako Šmit pokuša bilo šta da uradi, srušio je evropski put BiH".

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.