8.3.2024. 14:07
0
Ljubiša Ćosić poslao buket cvijeća Benjamini Karić: Evo i zašto
Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić čestitao je gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić Međunarodni dan žena i tim povodom joj poslao buket cvijeća kao znak uvažavanja i poštovanja.

“Smatrao sam da imam obavezu da kao čovjek pokažem poštovanje prema ženi koja je gradonačelnik susjednog grada i time na još jedan način pokažem da sve što mi Srbi iz Istočnog Sarajeva želimo je poštovanje, uvažavanje i dobar odnos”, rekao je Ćosić.

On je istakao da ako se istovremeno uzvrati dobrim odnosom, posebno ako to uradi dama koja vodi grad onda to treba naročito naglasiti i ni na koji način zaobići.

“Danas je poseban dan za sve žene i svim ženama treba čestitati i pokazati da su svakog dana posebne, a danas izuzetno, jer je ovaj dan posvećen njima. Da imam mogućnost i priliku čestitao bih na takav način svakoj ženi, dami ali pošto je ona gradonačelnica uvažavanje i poštovanje povodom 8. marta iskazao sam kroz buket cvijeća”, rekao je gradonačelnik Istočnog Sarajeva, prenosi Srpskainfo.

Ćosić je prethodno čestitao danas Međunarodni dan žena, poručivši da su one najjači oslonac na kojem društvo počiva i da poštovanje i pažnju zaslužuju svakoga dana, a da je 8. mart tu samo da na to podsjeti.

Podsjetimo, Benjamina Karić i Ljubiša Ćosić su u proteklom periodu imali niz sukoba.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.