10.3.2024. 16:11
2
Konaković povodom prozivki iz SDA objavio Izetbegovićevu izjavu: "Uvijek smo više davali Hrvatima"
Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, oglasio se na društvenim mrežama gdje je objavio interesantan snimak u kojem je komentarisao narativ da Trojka udovoljava željama HDZ-a.

Takve izjave dolaze iz opozicionih stranaka predvođenih SDA, a Konaković je ovaj put objavio snimak sa press konferencije SDA iz maja 2022. godine.

Na tom pressu javnosti se obratio predsjednik SDA Bakir Izetbegović te je, između ostalog, izjavio kako su "uvijek nešto više davali hrvatskom korpusu". 

Potom je Konaković konstatovao kako HDZ sve ove pozicije ima već duži niz godina i to mnogo prije nego što je Trojka došla na vlast.

Videosnimak sa Konakovićevih društvenih mreža pogledajte ispod.



(Erna H.) 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.