23.3.2024. 19:01
0
Stravična nesreća nadomak granice s Bosnom i Hercegovinom: Kamion se zabio u kolonu. Užasne slike s mjesta nesreće
Nekoliko osoba je povrijeđeno u naletu kamiona na petnaestak drugih vozila koja su stajala u koloni na na cesti D5 od Novog Varoša prema graničnom prijelazu u Gradišci izvijestila je lokalna policija.

Kako su saopćili, oko 16:31 sati primili su dojavu o saobraćanoj nesreći na državnoj cesti D5 od Novog Varoša prema graničnom prijelazu Stara Gradiška.

Saobraćaj tom cestom je obustavljen, te se odvija alternativnim pravcima.

“Putnike savjetujemo da svoje putovanje prema Bosni i Hercegovini nastave na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Svilaj”, objavili su.

Uviđaj na mjestu nesreće je u toku.

kolona kamion nesreća
FOTO: RadioNG

Prema snimcima koje je s lica mjesta objavio RadioNG, udar je bio stravičan. Neki od automobila izgledaju zgnjčeni poput konzervi.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.