28.3.2024. 22:56
0
NSRS kao reality show: Vukanović pjevao pjesmu Dine Merlina, Dodik spominjao "Ludilo" Jelene Karleuše
FOTO: n1
“Laže, sve je laž, samo pusta laž, sve je laž, osim smrti”, otpjevao je pop pjesmu u NSRS-u šef kluba zastupnika LPR Nebojša Vukanović kao poruku šta je ova maratonska sjednica polučila.

“Kupus od Dodikove priče nisam mogao slušati”, kaže lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, prenosi N1.

Prethodno je naglasio da je NSRS po svemu viđenom gledanija od realityja i Kasandre.

Ranije se Vukanoviću obratila i zastupnica SNSD-a Nataša Radulović, kritikujući njegov nastup.

“Gledaj sad, sjediš miruješ, nema obadanja! Istina izašla na vidjelo. Sram te bilo ako je ovo istina”.

Optužen da je indoktriniran i obučavan od NDI, Vukanović je sve negirao glasno, ali je upozoren da će mu se oduzeti riječ.

“Popij tabletu, nemoj da te izbacujem. Ovo što si pokazao je model na koji NDI priprema za obojene revolucije, sam si to uradio”, upozorio je Nenad Stevandić.

Milorad Dodik je rekao da je Vukanović poludio te rekao da bi mu najradije otpjevao jednu Karleušinu pjesmu, iako mu ona nije omiljena pjevačica. 

(Aldin B.)

NSRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.