9.4.2024. 14:33
0
Na sinoćnjem iftaru SDA u Ilijašu prikupljeno 7.000 KM za narod Palestine
FOTO: facebook
Velikim iftarom za više od 800 osoba, sinoć je u Ilijašu okončano ovogodišnje ramazansko druženje općinskih organizacija Kantonalne organizacije SDA Sarajevo.

Domaćini iftara bili su Mahir Dević, predsjednik OO SDA Ilijaš i Akif Fazlić, načelnik Općine Ilijaš. Tradicionalna iftarska druženja i ove godine okupila su više od 2.000 članova i aktivista Stranke demokratske akcije.

Ramazanskim druženjima prisustvovao je predsjednik SDA Bakir Izetbegović, rukovodstvo KO SDA Sarajevo, članovi šehidskih porodica i veterani Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Posebno oduševljenje sinoć je izazvalo prisustvo palestinskog ambasadora u Bosni i Hercegovini, nj.e. Rezeqa Namoure. Za pomoć narodu Palestine, učesnici iftara u Ilijašu prikupili su više od 7.000 KM, saopćila je KO SDA Sarajevo.

SDA
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.