17.4.2024. 9:23
3
Vučićevi emisari "pobjegli" od Komšića i Bećirovića: Jedan od njih provocirao sa tri prsta Ivicu Puljića. Pogledajte njegovu reakciju
Ivica Puljić, dugogodišnji bh. novinar i dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, na društvenoj mreži X objavio je snimak iz New Yorka, na kojima se vidi srbijanski političar Vuk Jeremić.

Jeremić je, inače, Vučićev emisar koji je u New York stigao kako bi predao pismo predsjedavajućem Opće skupštine u kojem piše da se ne treba podržati Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

O tome je Puljić pisao prije nekoliko dana, a sada je zabilježio snimak Jeremića i njegove "ekipe" koja odlazi iz hotela, i to malo prije nego što će u istom hotelu odsjesti članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić.

Puljić je pokušao i uzeti izjavu od Jeremića, ali je srbijanski političar to odbio.

U jednom od snimaka vidi se kako Jeremićeva delegacija odlazi, a jedan od njih Puljića je provocirao i pokazivao mu tri prsta.


(Ajdin B.)

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.