18.4.2024. 19:23
1
Novu laž smo mogli čuti na Dodikovom mitingu: Cvijanović rekla da Schmidt hoće da uči srpsku djecu da je Naser Orić bio heroj a ostali zločinci
"Stotinu puta sankcionišite, nećemo dati Republiku Srpsku, donesite stotinu rezolucija, nećemo vam dati Republiku Srpsku, rekla je Željka Cvijanović, članica Predsjedništva BiH na Dodikovom mitingu "Srpska te zove".

"Srpska neće da nosi teret koji pokušavaju da joj nametnu", rekla je ona. 

Ona je podsjetila da je rezolucija o Srebrenici upućena u UN bez saglasnosti Predsjedništva BiH.

Željka Cvijanović je rekla da je ponosna na Republiku Srpsku jer je otvorena za sve ljude koji poštuju njene zakone.

"Nikada nismo pravili razliku i etiketirali ljude i nikada to nećemo činiti", rekla je Cvijanović i poručila visokom predstavniku da neće intervenisati u nastavne programe.

"Nećeš se miješati u naše nastavne programe i učiti našu djecu o zločincima, učiti ih da je Naser Orić heroj, a ostali zločinci".

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.