9.5.2024. 19:57
0
Sanel Kajan objavio dramatičan post: "Voz koji je iz Sarajeva krenuo ka Mostaru, iskočio je iz šina"
Voz koji je iz Sarajeva krenuo ka Mostaru, iskočio je iz šina. Putnici iz voza od Mostara ka Sarajevu, iz Konjica se prebacuju autobusima do Sarajeva. U proteklih nekoliko mjeseci ovo je peto iskakanje voza iz šina.

Ovo je na Facebooku napisao Sanel Kajan, zastupnik u Parlamentu FBiH i ugledni novinar.

Zatim je dodao...

"Inače, u Parlamentu sam još prije 2 mjeseca postavio pitanje Željeznicama FBiH o sigurnosti pruge, stanju infrastrukture, održavanju vozova, higijeni i sl - ali odgovor mi nikad nisu poslali. A ja ne odustajem tako lako! Već krajem ovog mjeseca Parlament će zasjedati.

Željeznicama sam pripremio set pitanja i istrajat ću na odgovorima! Moraju imati odgovornost, u prvom redu prema putnicima, ali i prema Parlamentu koji je njihov osnivač", napisao je Sanel Kajan na Facebooku u 17.36 sati.

Ubrzo je objavio i snimak na kojem se vidi kako putnici čekaju sa koferima u rukama, sa kratkim tekstom...

"Tražit ću odgovornost Željeznica Federacije BiH! Ovo je sramota!!!"

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.