19.7.2024. 18:40
0
Ramo Isak potvrdio da će u Sarajevu podržati stranke Trojke, najavio i podršku Benjamini Karić
Stranka Snaga naroda, novoformirana stranka Rame Isaka, formalno je podržala nekoliko kandidata za načelnička mjesta općina u Sarajevu, među kojima je i aktuelna gradonačelnica glavnog grada BiH Benjamina Karić, koja će se boriti za mjesto načelnice Općine Novo Sarajevo, prenosi danas portal Klix.ba.

"Snaga naroda će podržati Benjaminu Karić u Novom Sarajevu, Nermina Muzura na Ilidži, Irfana Čengića u Starom Gradu te Srđana Mandića u Centru. Pored toga, Hašim Mujanović će biti naš kandidat za novi mandat na mjestu gradonačelnika Zavidovića, a Mujo Sofradžija će imati našu podršku za načelnika Općine Ustikolina", kaže Isak za Klix.

Isak je poručio kako su njegova očekivanja na izborima velika, te kako će se uskoro saznati gdje će se pojaviti kao konkurentska politička opcija.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.