21.8.2024. 20:00
1
Ramo Isak: Čuo sam da je Nešić urlao "ubistvo, ubistvo", pa su mu objasnili da u Sarajevu imaju četiri saobraćajne trake
Nakon današnjeg "incidenta" od kojeg je državni ministar sigurnosti, Nenad Nešić, pokušao da predstavi napad na njega u Sarajevu, oglasio se i ministar vanjskih poslova FBiH, Ramo Isak.

Isak je u svom komentaru rekao da je "Nešić čovjek koji je naučio voziti se nekvalitetnim putevima gdje su vozači prinuđeni, zbog vlastite sigurnosti, voziti sporije".

"Čuo sam priču kako je Nešić jednom prilikom panično urlao 'ubistvo, ubistvo, upomoć' kada je vozilo na semaforu stalo u traku do njegove. Sva sreća uspjeli su ga smiriti i objasniti mu da ga niko ne želi ubiti već da jednostavno u Sarajevu postoje četiri saobraćajne traka namijenjene vožnji u istom smjeru. I to nije ništa, za radare je mislio da su kućišta za golubove, a za SPARTA kamere da su uređaji koji radioaktivno zrače funkcionere SNSD-a i DNS-a kada dolaze na posao u Sarajevo", poručio je Ramo Isak.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.