21.7.2024. 10:15
2
Stevandić: Trka budala u FBiH, takmiče se ko će zapaljiviju i gluplju izjavu dati
Predsjednik NSRS Nenad Stevandić objavio je na Platformi X naslove bh. medija, gdje se vide reakcije SDA, DF-a, ali i ministra odbrane BiH Zukana Heleza na saradnju MUP-a Srbije i RS, gdje je trebalo doći do razmjene nekoliko policajaca tokom turističke sezone.

- Trka budala u FBiH. Takmiče se ko će zapaljiviju i gluplju izjavu dati. Umjesto da pozovu policajce iz Turske ili bar sunarodnike iz Raške i uživaju sa njima. Mi iz RS zovemo najbliže i najdraže i drugima ne određujemo ko je to njima, mada od Srbije nemaju bliže zemlje. Mržnja je slijepa - poručio je Stevandić.

Inače, nakon brojnih reakcija ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je da neće slati policajce, kako to ne bi bilo pred politiziranja.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.