24.7.2024. 22:14
3
Silajdžić prozvao Konakovića: Prvo se suoči sa Avdom Avdićem, pa onda pozivaj na duele
Jedan sasvim prosječan dan snažnog političkog zamaha Trojke, započeo je svoj najnoviji status na društvenim mrežama zastupnik Stranke za BiH u Federalnom parlamentu Haris Silajdžić.

"Ne tako davno su nam govorili da je 'Evropa naša'. Da su nas doveli na izvore mnogih fondova i kojekakvih milijardi. Da su, otkako su oni vlast, vratili institucije građanima.

Sve su to krupne laži koje moramo ogoliti te ih adekvatno kazniti na izborima!

S druge strane, iz oblasti socijalne zaštite smanjuju naknade, izvode iz prava osobe s invaliditetom od 60 do 80%, jer 'nemaju para' da i njih uvedu u zakon, poskupljuju struju, kupuju ugalj od Dodika, a zatvaraju naše rudnike.

Prekidaju gradnju kapitalnih projekata kao npr. tunela Hranjen, služe bezrezervno HDZ-ovim interesima, smeta im reisu-l-ulema, a ne smeta mural Slobodanu Praljku u Neumu, a narod zabavljaju prozivanjem opozicije.

Cirkus u režiji 'njihove stranke' gdje prozivaju sami sebe (oni su glasali za federalnog ministra zdravstva) možda i najbolje govori u kakvu rupu su nas uveli.

Stranke Trojke su vlast od državnog, federalnog, kantonalnog do nivoa mjesne zajednice, za svaki problem i nedostatak su isključivo oni odgovorni i krivi, a argument da 'nema para' ne stoji kada ne tako davno vrli državni ministar kaže: 'Ima para kada se ne krade'.

Možda Našiste mogu i razumjeti, i dalje ratuju s CIPS-om, a obzirom na njihovu hrabrost i odvažnost taj rat će potrajati.

Konakoviću preporučujem da se prvo suoči s Avdom Avdićem, pa da onda nekog poziva na duele", naveo je Silajdžić.

(NAP)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.