30.8.2024. 9:52
2
Dodik se oglasio nakon eliminacije Borca iz Evropske lige: Kaže da su predstavili entitet u "najboljem svjetlu"
Predsjednik RS Milorad Dodik sinoć je prisustvovao play-off meču Borca za plasman u Evropsku ligu.

Na kraju je Borac eliminisan iz ovog takmičenja od Ferencvarosa, ali će evropsku jesen dočekati u trećerazrednom UEFA-inom takmičenju - Konferencijskoj ligi.

Nakon meča se oglasio Dodik.

"Čestitam igračima i stručnom štabu Borca na svemu prikazanom u evropskim kvalifikacijama i zasluženom plasmanu u grupnu fazu Lige konferencija. Velikom borbom na terenu i sjajnom igrom Banjaluku i Republiku Srpsku predstavili su u najboljem svjetlu. Uvjeren sam da će tako biti i tokom evropske jeseni na Gradskom stadionu, te da će Banjalučani uživati u najboljem evropskom fudbalu", napisao je Dodik na društvenoj mreži X.


(Ajdin B.)

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.