29.12.2023. 8:50
0
Ella Dvornik obradila hit Aleksandre Prijović: Kad rasprodate 5 arena i vi ćete dobit cover
FOTO: Screenshot/instagram
Ella Dvornik, influenserica i kćerka Dine Dvornika, uradila je zanimljivu obradu folk pjeseme "Testament" Aleksandre Prijović te je otpjevala u blues žanru.
Ona je na svom Instagram profilu podijelila videosnimak kako pjeva pjesmu "Testament" uz pratnju Josipa Novosela na klaviru.



"Kad rasprodate 5 arena i vi ćete dobit cover. Šala mala, evo u čast Aleksandri Prijović jer je objasnila - jedan blues cover njene pjesme 'Testament'", napisala je uz videosnimak.

Njeni pratitelji su oduševljeni obradom folk pjesme te su poručili: "Zbog tebe ću zavoljeti cajke", "Super je ispalo", "Bravo djevojko", "Želim to slušati, hoće li biti objavljeno".

Podsjećamo, Aleksandra Prijović objavila je pjesmu "Testament" 2017. godine i dosad je na YouTubeu preslušana preko 42 miliona puta.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.