19.4.2024. 16:31
0
Supruga Dženana Lončarevića napušta porodični dom nakon razvoda: Evo gdje odlazi
Supruga Dženana Lončarevića, Samira Lončarević navodno je odlučila da se privremeno iseli iz doma u kojem živi sa sinovima i svekrvom. Naime, kako tvrdi izvor blizak Samiri za srbijanske medije, ona je odlučila da se skloni iz porodičnog doma u Prijepolju na neko vrijeme.

– Samiri je već počelo jako da smeta to što joj mediji kampuju ispred kuće u Prijepolju. Mislila je da će se situacija smiriti nakon dva-tri dana, ali nju i dalje svi čekaju i prate od kuće do posla, iako nema više šta da kaže na temu razvoda od Dženana. Koliko sam čuo, boravit će u kući svoje porodice dok se strasti malo ne stišaju. Njoj je jako neprijatno i zbog komšija, koje iako su na njenoj strani, stalno gledaju šta radi i samo pričaju o njenom razvodu od Dženana. Uzela je samo neophodne stvari, tako da će iz svoje kuće ići na posao u sud. Nimalo prijatna situacija – tvrdi izvor za srbijanske medije.

Komšije podržavaju Samiru.

– Samira je pazila Dženanovu majku kao svoje oči. Neke kćerke tako ne gledaju svoje majke, a ne snahe svekrve. Žena je ionako bolesna, sramota je što im je sve to priredio. Cijeli komšiluk je na Samirinoj strani. Mislim da on od stida ovdje više neće dolaziti, jer će ga svi gledati poprijeko. Djeca su im divna i vaspitana, tu idu u školu.  Za njih imamo samo lijepe riječi. On nije došao kod svoje porodice za Bajram, a nekad je redovno dolazio kući za praznik – rekao je jedan komšija.

Podsjetimo, Samira je u svojoj ispovijesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dijete, a to su za “Blic” potvrdile i Dženanove komšije.

– Živim u Dženanovoj zgradi posljednjih pet godina i za to vrijeme on živi ovdje sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dijete – rekla je jedna stanarka zgrade.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.