5.1.2024. 14:59
1
Deaktivirani Instagram profili Bube Corellija i Jale Brata
FOTO: Instagram
Instagram profili repera Bube Corellija i Jale Brata su nestali.
Kada je bio aktivan, profil Jale Brata na Instagramu je imao više od 730.000 pratitelja, dok je Bubu Corellija pratilo više od 564.000 ljudi. Za sada nije poznato je li Instagram uklonio profile poznatog dvojca ili su ih sami privremeno deaktivirali u sklopu neke marketinške kampanje.

Buba Corelli i Jala Brat u duetu, ali i zasebno, imaju pjesme sa stotinama miliona pregleda na YouTubeu. Pjesme objavljuju na YouTube kanalu Imperia, koji ima više od 1.8 miliona pretplatnika i skoro četiri milijarde pregleda.
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.