18.3.2024. 20:57
1
Veliko srce sarajevskih repera - Jala i Buba obradovali male heroje: Družili se, podijelili poklone i donirali 50.000 KM Roditeljskoj kući
Poznati bh. muzički dvojac Jala Brat i Buba Corelli obradovali su mališane koji se bore s opakom bolešću. Posjetili su ih u Roditeljskoj kući, družili se s njima, a donijeli su i poklone.

No, ono na čemu su im svi posebno zahvalni jeste donacija od 50.000 KM za Roditeljsku kuću.

“Već dugi niz godina na razne načine naši prijatelji Jala Brat i Buba Corelli donose osmijehe na lica naše djece. Ovaj put su učinili isto i mnogo više. Obradovali su djecu i roditelje svojom posjetom u Roditeljskoj kući. Uveselili ih poklonima. Pored svog prisustva, u ovom mjesecu dobročinstva, sa sobom su donijeli i dobro djelo, donaciju u iznosu od 50.000 KM. Ovom donacijom su obezbijedili sigurno funkcionisanje jednog apartmana u Roditeljskoj kući i nabavku lijekova, te ostalih medicinskih potrepština, usluga i zahvata koje naša djeca budu trebala u narednom periodu. Hvala od, prije svega, za ljubav i toplinu koju su unijeli i kuću danas. Hvala za svaki doprinos svakom sljedećem izliječenom djetetu. Divno je imati ovakve prijatelje pored sebe”, naveli su iz udruženja Srce za djecu koja boluju od raka.



(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.