7.8.2024. 13:45
0
Vrtoglava cifra: Otkriveno koliko Snoop Dogg dnevno zarađuje od pojavljivanja na Olimpijskim igrama
Jedno od lica koje uveseljava prisutne u Parizu tokom održavanja Olimpijskih igara je i legendarni Snoop Dogg.

Kako tamošnji mediji navode, Snoop Dogg je samo “došao”, a za samo “pojavljivanje na Olimpijskim igrama dobio je čak 500.000 dolara dnevno.

Izvršni direktor NBC-a je navodno odao tajnu, te je ispričao kako poznati reper zarađuje oko 500.000 dolara dnevno samo zato što je prisutan u Parizu, i zato što ih na taj način promoviše.

“Sat vremena pored izvršnog direktora NBC-a na večeri bilo je dovoljno da saznam da Snoop dobija 500 hiljada dolara dnevno plus su mu plaćeni troškovi da bude ovdje na promociji Olimpijade”, rekao je investitor Henry McNaamara.

Tako je Snoop do sada pratio košarkaške, fudbalske, atletske, ali i borbe u mačevanju.

(Ajdin B.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.