10.8.2024. 16:47
0
U Parizu uhapšen planetarno popularni američki reper Travis Scott
Kontroverzni američki reper Travis Scott uhapšen je u jednom pariškom hotelu nakon svađe sa obezbjeđenjem, saopštili su u petak francuski tužioci.

Hapšenje se dogodilo nakon što je policija u petak, 9. augusta, rano ujutru pozvana u hotel "Georges V" da uhapsi repera zbog nasilja nad telohraniteljem, navodi se u saopštenju pariskog javnog tužilaštva, kao i da je čuvar hotela intervenisao u svađi između repera i njegovog tjelohranitelja.

"Mogu da potvrdim da su 9. avgusta 2024. policajci pozvani u hotel i uhapsili repera Travisa Scotta zbog napada na čuvara", rekao je službenik pariskog tužioca u izjavi za NBC News.

"Obezbjeđenje je intervenisalo da odvoji repera od njegovog telohranitelja. Parisko javno tužilaštvo je ustupilo slučaj Prvom okrugu sudske policije", dodaje se u saopštenju, prenosi Telegraf.rs.

Razni izvori u francuskim medijima su tvrdili da je Scott bio pijan. Policija još istražuje. Za sada se ne zna da li je 33-godišnji reper u policijskom pritvoru.

Inače, u četvrtak, 8. avgusta, Scott je fotografisan kako prisustvuje meču između košarkaškog tima SAD-a u polufinalu protiv Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

On je u četvrtak uveče na Instagramu objavio snimak na kojem se vidi da je u dvorani "Bersi" gdje se igraju košarkaške utakmice na OI u glavnom gradu Francuske.

Na istom nalogu sa 57 miliona pratioca, reper je potom emitovao fotografije svog prisustva na zabavi u noćnom klubu i važi za izuzetno problematičnu ličnost.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.