24.11.2019. 16:29
0
Akcija „A1“ u Trebinju: Crnogorac u prepravljenom rezervoaru prevozio 100 kilograma kanabisa
Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su na području Trebinja otkrili oko 100 kilograma kanabisa. Tom prilikom uhapšena je jedna osoba.

Tokom akcije kodnog naziva "A1" pretreseno je teretno motorno vozilo kojim je upravljao državljanin Crne Gore, a oko 100 kilograma droge kanabis sativa pronađeno je u prepravljenom rezervoaru.

Privremeno je oduzet i mobitel sa SIM karticom, vozilo i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem krivičnom postupku.

Vozač se sumnjiči za krivično djelo organizirani kriminal, a u vezi s krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, Crnogorac će biti predat postupajućem tužiocu Tužilaštva BiH na daljnje postupanje, prenosi Srna.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.