9.4.2020. 13:30
0
Uhapšen višestruki pljačkaš i razbojnik iz Visokog, Rasim Ganić
FOTO: Dnevni Avaz
Višestruki razbojnik koji je uhapšen u zajedničkoj akciji je Rasim Ganić (33) iz Visokog, poznat po brojnim krivičnim djelima, prenosi danas Avaz.

Ganić je u bijegu od novembra prošle godine nakon pljačke trgovine u Hadžićima. Nakon policijske potjere, tada su na Otoci uhapšeni Mirza Devović (32) i Sanel Zerdo (30) iz Visokog, dok je Ganić pobjegao.

Oni su bježali u Fiatu, a kada su presretnuti na Otoci, Ganić je u policajce iz vozila uperio oružje. Držeći ih na nišanu, pobjegao je pješice u nepoznatom pravcu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.