12.6.2020. 12:10
0
Radnika iz Stanara usmrtila mašina
Radnik N.B. iz Stanara koji je juče poginuo na poslu na području rudničkog kopa u toj opštini, nastradao je usljed nehotimičnog pomjeranja radne mašine, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Kako su naveli, radnom mašinom je u tom momentu rukovala osoba sa područja opštine Stanari čiji su inicijali S.Š, prenose Nezavisne.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Stanari, Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, uz prisustvo dežurnog tužioca dobojskog Okružnog javnog tužilaštva, doktora mrtvozornika Doma zdravlja Doboj i inspektora Republičke tehničke inspekcije za oblast rudarstva.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.