20.1.2024. 12:00
0
Uhapšen vozač koji je udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće
Policija je u Doboju uhapsila Z.P. za kojeg postoji osnov sumnje da je upravljajući vozilom Renault udario pješaka u naselju Kostajnica, te pobjegao s lica mjesta, saopćeno je iz dobojske Policijske uprave.

Vozač je uhapšen sinoć u 20:30 sati zbog krivičnih djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći.

Povrijeđeni pješak N.R. je zadržan na liječenju u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, a o stepenu povreda ljekari se još nisu izjasnili.

Policija prijavu o saobraćajnoj nesreći  zaprimila jučer u 17:05 sati. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.