23.7.2020. 14:59
0
Stravična nesreća kod Jablanice: Poginuo motociklista
Na magistralnom putu M-17, između Mostara i Jablanice, na mostu Begića i Begovića je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao muškarac na motociklu.

Glasnogovornik MUP-a HNK  potvrdio je da je jedna osoba stradala u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo danas u 14:00 sati, međutim još uvijek nije poznat identitet stradale osobe.

Trenutno policija vrši uviđaj nakon kojeg će biti poznato više informacija o tome kako je došlo do ovog nesrećnog događaja. Uviđajem rukovodi i nadležno Tužilaštvo HNK.

Saobraćaj na ovom putnom pravcu je potpuno obustavljen zbog čega su se stvorile ogromne gužve.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.