22.8.2023. 8:52
0
Epilog tragedije u Bijeljini: Muškarac preminuo, žena u stabilnom stanju
Poznat je ishod sinoćnje tragedije u Bijeljini.

Pacijent muškarac mlađe životne dobi je preminuo nakon zadobijenih teških povreda usljed skoka sa 4. sprata stambene zgrade. Pacijentkinja mlađe životne dobi koja je zadobila teške tjelesne povrede nalazi na Intezivnom odjeljenju i u stabilnom je stanju.

Ovo je za medije izjavio dežurni ljekar u Urgentnom bloku Bolnice Sveti vračevi Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurške grane.

Podsjećamo, do tragedije je došlo sinoć oko 19.00 h kada su dežurne ekipe PU Bijeljina, TVJ Bijeljina i Službe Hitne pomoći dobili prijavu o napadu muškarca na žensku osobu u stanu u ulici Pere Stanića. Nakon teškog ranjavanja partnerke, uprkos naporima policijskih službenika i vatrogasaca da spriječe muškarca da skoči sa balkona, spasavanje nije uspjelo, te je počinio samoubistvo.

Oba pacijenta prrvezena su u Bolnicu Sveti vračevi. Uzrok femicida jos nije poznat. Istraga je i dalje u toku.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.