6.12.2023. 11:15
0
MUP KS objavio detalje jučerašnje saobraćajne nesreće u Rajlovcu: Poginuo 27-godišnji Sarajlija
U Rajlovcu kod Sarajeva jučer oko 06:45 sati se desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.
Iz sarajevske policije su jutros objavili detalje nesreće.

“Sudarili su se putničko motorno vozilo “VW Fox”, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao H.H., rođen 1996. godine, nastanjen u Sarajevu i teretnog motornog vozila „MAN“, kojim je upravljao E.Dž., rođen 1975. godine, nastanjen u Sarajevu, a potom sudara vozila „VW Fox“ i autobusa „IVECO“, kojim je upravljao A.Z., rođen 1968. godine, nastanjen u Travniku.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi od zadobijenih povreda na licu mjesta smrtno je stradao 27-godišnji vozač putničkog motornog vozila, H.H. iz Sarajeva, čiju smrt je konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za sobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.
Na navedenoj dionici puta saobraćaj je bio obustavljen u potpunosti od 07,30 do 12,15 sati”, rečeno je iz MUP-a KS.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.