13.1.2024. 14:22
0
Nesreća na Bjelašnici: Žena pala i slomila nogu
FOTO: crna-hronika.info
U nesreći na popularnom skijalištu, ženska osoba doživjela je tešku ozljedu nakon što se okliznula i pala na Bjelašnici. Nesreća se dogodila danas u popodnevnim satima, izazivajući hitnu intervenciju medicinskog osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Prema izjavama očevidaca, turistkinja, čije ime nije otkriveno radi privatnosti, izgubila je ravnotežu i pala niz stazu koju koriste i pješaci ali i osobe za sankanje. U trenutku pada, doživjela je težak prijelom noge, zbog čega su medicinari brzo reagirali i prevezli je u Hitnu pomoć KS, piše Crna-Hronika.info.

Službenici Hitne pommoći nosilima su je prevukli sa mjesta pada do sanitetskog vozila kojim je dalje prevezena u bolnicu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.