1.2.2024. 12:24
2
Nova saznanja: Adem Šuman navodno sakrio pištolj iz kojeg je ubio 19-godišnjeg Farisa Pendeka
Osumnjičeni za ubistvo 19-godišnjeg Farisa Pendeka na Otoci u nedjelju Adem Šuman sakrio je pištolj iz kojeg je počinio ovo brutalno krivično djelo, saznaje portal "Avaza".

Isti portal iz izvora bliskih istrazi saznaje da još uvijek nije pronađen pištolj, koji je očito, sakrio odmah nakon počinjenja ubistva.

Inače, Šuman nije imao dozvolu za nošenje oružja, a pištolj je nabavio ilegalno.

Inače, riječ je o višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela, a presuđivan je zbog posjedovanja narkotika.

Osim toga, Šuman je ubio Pendeka hicem u prsa, a ispalio je samo jedan metak. On se nakon ubistva krio na području Zenice, a u tome su mu pomagali Mersim Saljević i Elmedin Gradišić.

 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.