25.5.2024. 9:11
0
Haos na brzoj cesti u BiH: Gorjeli kamioni i benzinska pumpa
FOTO: screenshot
U ranim jutarnjim satima na brzoj cesti Banja Luka - Laktaši kod Trna došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva kamiona, a nakon čega je buknuo požar.
Prema prvim i nezvaničnim informacijama, vozač kamiona je izgubio kontrolu nad upravljačem, te udario u kamion koji je bio parkiran pored benzinske pumpe, nakon čega je taj parkirani kamion udario u objekat pumpe.

Da stvar bude gora, buknuo je požar u kome su potpuno izgorjeli kamioni, a vatra je zahvatila i dio benzinske pumpe.

Prema još nepotvrđenim informacijama, u parkiranom kamionu nije bilo nikoga, a povrijeđena je jedna osoba.



Požar je ugašen, a saobraćaj na ovom dijelu puta je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce dok se ne završi policijski uviđaj.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vide izgorena vozila, objekat pumpe, dim vatre koja još nije ugašena i vatrogasci. 

Na mjestu događaja u toku je uviđaj nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija.
požar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.