26.7.2024. 14:59
0
Admir Arnautović Šmrk predat u Tužilaštvo KS
Admir Arnautović, poznat kao Šmrk, koji je jučer uhapšen u Sarajevu, danas je predat Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Informaciju je potvrdio glasnogovornik Tužilaštva u Sarajevu, Alem Hamzić.

Tokom dana, Arnautovića će saslušati tužioci, nakon čega će biti određene daljnje mjere postupanja.

Prema nezvaničnim informacijama, Arnautović je uhapšen zbog učešća u tuči koja se dogodila 20. juna 2024. godine u ulici Čobanija.

MUP KS je saopćio da je u tučnjavi sudjelovalo pet osoba: A.A. (1980), A.J. (1997), M.B. (1996), A.V. (2005) i E.M. (1999).

Arnautoviću su nedavno ublažene mjere zabrane od strane Suda BiH, nakon što je ranije pušten iz pritvora zbog sumnje da je počinio krivična djela organiziranog kriminala, neovlaštenog prometa opojnim drogama, pranja novca, nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.