23.8.2024. 11:28
3
Ovo je 27-godišnji monstrum Mirza Duran koji je zaklao Nadiru Sahačić u Sarajevu: Otvorila vrata da napravi propuh a ovaj je ubio
FOTO: Crna-Hronika
Bosnu i Hercegovinu je ponovo šokiralo novo ubistvo žene. Nedužna, bez ikakvog razloga, nikom kriva stradala je Nadira Sahačić (60).

Nju je ubio Mirza Duran (27). Sahačić i Duran se od ranije nisu poznavali, te je nepoznat motiv ubistva.

Prema posljednjim informacijama, jedina poveznica sa njih dvoje je bio Duranov prijatelj koji živi vrata do Sahačić.

Navodno je Sahačić otvorila ulazna vrata stana kako bi napravila propuh, a to je monstrum Duran iskoristio i ubio je hladnim oružjem.

Duran, inače, živi na Bojniku a policija mu je u kući pronašla tene na kojima se nalazila krv.

Danas je zatraženo određivanje jednomjesečnog pritvora za Mirzu Durana, a njegov advokat Omar Mehmedbašić je zatražio da se Duran ipak smjesti na psihijatriju.

 
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.