30.11.2017. 9:05
0
Široki i Željezničar danas igraju prvi meč četvrtfinala Kupa BiH
Posljednji polufinalist nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine bit će poznat nakon najzanimljivijeg četvrtfinalnog duela između Širokog Bijega i Željezničara.

Prvi meč između Širokog i Željezničara igrat će se danas na stadionu ''Pecara'' u 17.00 sati, a pobjednik tog dvomeča pridružit će se u polufinalu ekipama Krupe, Slobode i Zvijezde 09.

Interesantno je da će isti klubovi odmjeriti snage ovog vikenda u domaćem prvenstvu, a potom ih očekuje revanš Kupa na ''Grbavici'' 6. decembra.

Nakon što je u prvom meču u Prijedoru slavila s 3:0, Krupa je jučer i na svom terenu savladala ekipu Rudara s 3:2 i osigurala plasman u narednu fazu takmičenja.

Sloboda je na Tušnju bila bolja od Sloge iz Simin Hana s 2:0. Prvi meč okončan je bez golova, a Tuzlaci su u revanšu uspjeli slomiti otpor protivnika tek u finišu utakmice.

Zvijezda 09 i Olimpic odigrali su meč bez golova u Ugljeviku, a taj rezultat odgovarao je ekipi Zvijezde 09, koja je u prvom meču u Sarajevu slavila s 2:1. 

 
(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.