10.3.2019. 9:33
0
Sergio Ramos će dobiti ogromnu otpremninu ako ga potjeraju iz Reala
Španski dnevnik "As" otkriva kako će Real Madrid morati isplatiti čak 25 miliona eura Sergiju Ramosu ako predsjednik Florentino Perez ispuni svoju prijetnju i potjera ga iz kluba.

Podsjetimo, 32-godišnji branič posvađao se s čelnim čovjekom Reala nakon sramotnog poraza 4:1 od Ajaksa na Santiago Bernabeuu.

Perez je optužio igrače madridskog kluba da se ne trude i da su previše dana proveli na godišnjem odmoru, na što mu je Ramos odgovorio da je planiranje sezone od strane uprave bilo sramotno prošlog ljeta te da ljudi u foteljama snose najveću krivicu za debakl koji se događa Realu ovog proljeća.

Na to mu je Florentino Perez rekao da će biti potjeran iz kluba, a Ramos mu je odgovorio: 'Isplati me i idem!'. 
Ako se taj scenarij zaista dogodi, dnevnik "As" otkriva kako će "Kraljevski klub" morati platiti otpremninu od čak 25 miliona eura svom legendarnom braniču, s obzirom da ima ugovor još dvije godine s njima.

To bi bio presedan u nogometu kakav se ne pamti, a pogotovo ne u klubu poput Reala pa se vjeruje da će ipak doći do pomirenja uoči sljedeće sezone te alternativnih rješenja kako bi se vratio mir u svlačionicu.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.