6.5.2024. 15:57
0
Enis Bešlagić i Emir Spahić izazvali urnebes u Dubrovniku: Sad ćemo vam malo krasti ove igrače što imate
FOTO: screenshot/instagram
Popularni bh. glumac Enis Bešlagić u Dubrovniku je izveo svoju predstavu "Da sam ja neko", a na bini mu se pridružila i legenda fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić.

- Sad ćemo vam malo krasti ove igrače što imate. Pa aneks 7 Dejtonskog sporazuma, svi na svoje. Pa dosta, dali smo vam vala 70 posto reprezentacije, vratite nam nešto, ono osnovno. 

Dajte nam jednog ili dvojicu da i mi doživimo to Evropsko i Svjetsko prvenstvo ponovo - rekao je Bešlagić što je izazvalo smijeh u dvorani.


Inače, Bešlagić i njegova predstava "Da sam ja neko" je hit. Što se Spahića tiče, bivši kapiten "Zmajeva" je odnedavno sportski direktor reprezentacije BiH.

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.