18.5.2024. 9:21
0
Radnički iz Kragujevca se oglasio nakon historijskog uspjeha Feđe Dudića i ekipe
Radnički iz Kragujevca je izborio plasman u evropska takmičenja po prvi put u historiji kluba.

Najzaslužniji za uspjeh Kragujevčana je bh. stručnjak Feđa Dudić, koji je ove sezone vodio Radnički.

Nakon što su sinoć ostvarili historijski uspjeh, klub iz Kragujevca se oglasio se na društvenim mrežama.

"Vjekovni san je ostvaren! RADNIČKI JE U EVROPI!

Nakon današnjeg poraza Čukaričkog od Partizana na Banovom brdu, "crveni" su kolo prije završetka prvenstva i matematički obezbijedili učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone.

Ovo je ujedno i najbolji mogući epilog ove nestvarne sezone koju je naš tim započeo kao "fenjeraš", a završava je među pet najbolje plasiranih ekipa na superligaškoj ljestvici i sa epitetom najvećeg hita prvenstva.

Hvala našoj divnoj publici, a posebno našim najvjernijim navijačima "Crvenim đavolima", koji su nas zajedničkim snagama nosili do najvećeg uspjeha u klupskoj historiji.



(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.