18.5.2024. 11:18
1
FSBiH: Stevanovićev profesionalizam primjer mladim generacijama
Miroslav Stevanović je objavio sinoć da u budućnosti više neće nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Popularni Mića je za nacionalni tim odigrao 33 utakmice i postigao 3 gola, a prvi nastup je upisao 26. maja 2012. godine na gostovanju u Republici Irskoj. Nastupao je i za sve omladinske selekcije naše zemlje.

- Fudbalski savez Bosne i Hercegovine upućuje posebnu zahvalnost Miroslavu Stevanoviću na svim godinama posvećenosti, trudu i doprinosu u reprezentaciji. Njegov profesionalizam i ljudske kvalitete su primjer mladim generacijama o tome šta znači nositi dres nacionalnog tima sa ponosom i strašću.

FS BiH želi Miroslavu Stevanoviću sve najbolje u njegovim budućim poduhvatima. Mića, hvala ti! - poručili su iz krovne kuće bh. fudbala.

Prije Stevanovića eru u nacionalnom dresu okončali su Ibrahim Šehić i Miralem Pjanić-

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.