16.9.2024. 17:14
1
Melina Džinović: U Bosnu više ne idem
Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost.

Jedan od najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a Melina se nakon svega preselila da živi na Azurnoj obali.

Naime, Melina Džinović je nedavno pred kamerama otkrila šta je to vraća u dane odrastanja, a bila je i te kako setna dok je pričala o ovome.

"Šta mene vraća u mladost… To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja… Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gdje sam rođena. U Zagreb odem jako rijetko. Moje dvije prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvijek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dijete, postala porodična žena", istakla je Melina za „Blic“.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.